DocManifest

Un festival de cinema és molt més que una sèrie de projeccions i ha d’anar molt més enllà. El públic ha de ser el màxim protagonista i veure complides les seues expectatives amb les nostres propostes que any rere any hauran de renovar-se i sorprendre a tots.

La no ficció és la millor ferramenta audiovisual que tenim per a conéixer, observar, reflexionar i transformar la realitat que ens envolta, tant la que sembla llunyana i aliena com la que pertany al nostre entorn immediat, encara que possiblement siga igual de llunyana i aliena. Aquesta és la realitat que volem portar a la nostra ciutat.

No som un festival de pel·lícules. Som un festival d’històries, de mirades, de perspectives, de vivències i, sobretot, d’intercanvi de cultures. Cada documental és emoció, descobriment, sorpresa, informació, bellesa, poètica i, per què no, humor. Açò és el que intentem transmetre a l’espectador quan les llums de la sala s’apaguen.

Entenem els festivals de cine documental com espais d’agitació intel·lectual, com escenaris per a pensar el nostre món i gaudir descobrint-lo. Ens encanta que ens comparteixen històries, però molt més si són reals.

Açò és el que som, però només en part. La resta no cap en una pàgina web. Us retem a què ho descobriu en DocsValència Espai de No Ficció.

València, març del 2017.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!