DocManifest

Un festival de cinema no és únicament una sèrie de projeccions, ha d’anar molt més enllà. El públic ha de ser el màxim protagonista i veure complides les seues expectatives amb les nostres propostes, les quals hauran de renovar-se i sorprendre’ns tots els anys.

La no ficció és la millor eina per a conèixer, observar, reflexionar i transformar la realitat que ens envolta, tant la que sembla llunyana i aliena com la propera i pròpia. Açò és part del que volem portar a la nostra ciutat.

No som un festival de pel·lícules. Som històries, mirades, perspectives, vivències i, sobretot, intercanvi de cultures. Cada documental és emoció, descobriment, sorpresa, bellesa, poètica i, per què no, humor. Açò és el que intentem transmetre a l’espectador quan les llums s’apaguen.

Entenem els festivals de cinema documental com a espais d’agitació intel·lectual, com a escenaris per a pensar el nostre món i gaudir descobrint-ho. Açò és el que som, però només en part. La resta no cap en una pàgina. Us reptem al fet que ho descobriu en Docs València Espai de No Ficció.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!