docslabs

 el sinuós camí de la idea a la pantalla

La no ficció, el que comunament es denomina «documental», ha tornat per a quedar-se. L’última dècada ha demostrat la gran capacitat creativa i cinematogràfica amb què realitzadors de tots els confins del planeta sorprenen el públic, els crítics i els programadors de festivals. Per a fer bones pel·lícules s’ha de veure bones pel·lícules i, per això, DocsValència oferirà en la seua primera edició una programació acuradament seleccionada.

Però també pretén estimular el desenvolupament de nous projectes i contribuir a la professionalització de cineastes emergents, oferint un lloc d’encontre, formació i creació documental. Amb el DocsLab comptarem amb un laboratori que buscarà convertir-se en un animat espai de reunió i inspiració per a aprendre i emprendre.

Des que sorgeix la idea de fer-lo fins que aconsegueix ser exhibit, el camí recorregut per un documental quasi sempre és sinuós, llarg, està ple d’obstacles i enfronta múltiples desafiaments. Per això, el DocsLab acompanyarà aquells projectes, aquelles futures pel·lícules que són, sense dubte, la sustentació de la cinematografia i dels festivals de cine.

INTI CORDERA | Director indústria

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!