docsforum

el laboratori de DocsValència

El procés de creació d’un documental està ple d’imprevists. És, normalment, llarg, vacil·lant i apassionant… sempre apassionant. Molts són els ingredients que es conjuguen en l’obra que finalment veiem en pantalla. Les possibles rutes de finançament, la creativitat, la claredat de qui dirigeix i la imprevisibilitat pròpia de la realitat a la qual s’enfronta, són només alguns d’aqueixos ingredients.

No és fàcil. No és senzill. Per aqueixa raó existeix el DocsLab, un espai dedicat a la indústria que el festival posa a la disposició de les i els cineastes perquè afinen els seus futurs projectes amb destacats professionals internacionals dels sectors cinematogràfic i de la televisió.

Més de quinze projectes valencians i de la resta d’Espanya treballant, esfilegant i reconstruint les seues idees per a donar-los forma, açò és el DocsLab.

Més informació pròximament

PLATAFORMES

Les plataformes Espanya i VLC són tallers que cerquen generar dinàmiques de participació col·lectiva en les quals els tutors es converteixen en dinamitzadors de diàlegs i converses entorn de cadascun dels projectes seleccionats, així com de les temàtiques que formen part dels continguts i objectius del DocsLab.

Les sessions de treball giren sobre els següents eixos: revisió d’aspectes creatius i de producció, fortaleses i febleses dels projectes, estratègies de finançament i esquemes de coproducció, panorama internacional, campanyes d’impacte i outreach, festivals i mercats.

Finalment, els participants reben sessions d’assessoria individuals i de pitching grupals.

Més informació pròximament

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!