Programació per Edició

Eli (facebook Aguilar)
Eli. La passió sueca

No sabem si realment existeix aquest xic, el que sí que sabem és que la simple idea de sentir-se amada va canviar la vida de la nostra protagonista. Aquesta és una història real d’amor.

ole ole ole un viaje a traves de america latina
Olé, olé, olé!: un viatge a través de l’Amèrica Llatina

Aquesta road movie segueix la mítica banda The Rolling Stones en la seua gira por l’Amèrica Llatina, que va concloure en un històric concert davant més d’un milió de persones en L’Havana, Cuba.

Asier ETA biok

Asier i jo vam créixer junts en els conflictius carrers del País Basc durant la meitat dels huitanta. Després, prenguérem camins diferents. En 2002, Asier va desaparèixer; s’havia integrat a ETA.

Gimme Danger

La nova pel·lícula de Jim Jarmusch narra la història de The Stooges, una de les millors bandes de rock-n-roll de tots els temps que va provocar un cràter musical a finals dels anys 60.

los otros chicos docs pablo de la chica
Els altres xics

Mubiri Rigan somia a emular al seu ídol, el futbolista Fernando Torres, i amb marcar el gol que li donarà a Uganda la seua primera Copa Africana. Però les coses no li han sigut fàcils.

omega
Omega

Aquesta pel·lícula narra la gènesi d’un projecte que va trencar els motles en els anys noranta fusionant el flamenc, el rock, la poesia de Federico García Lorca i les partitures de Leonard Cohen.

Sara Bares. Totes les veus

Història d’una artista excepcional que posa davant dels nostres ulls una disjuntiva vital: hi ha veus que tiren del món cap avant, mentre que unes altres impedeixen que canvie. Cal decidir quines veus escoltem.

Filoxenia. El rapte d’Europa

Una anàlisi rigorosa de la situació actual en moltes nacions que evidencia una greu crisi en els valors fundacionals de la civilització europea. En definitiva: el «rapte d’Europa».

La meua estimada Espanya

Un bosc fantàstic, joglars moderns i 30 anys d’entrevistes als protagonistes de la història espanyola componen aquesta faula. Una versió apòcrifa d’Espanya durant el regnat de Joan Carles I.

Freightened
Freightened. El preu real del transport marítim

Aquesta investigació revela els mecanismes i riscos d’una indústria submergida en el secretisme i que és responsable de la distribució de productes a més de set mil milions de persones en tot el món.

el lute
Eleuterio Sánchez contra el Lute

Pispa, malfactor, facinerós, escriptor, pare, marit… tot açò i molt més és Eleuterio Sánchez, el Lute, el fugitiu més famós d’Espanya, qui va escriure les seues memòries amagat en els embornals de Sevilla.

Cantos y crónicas
Cants I cròniques d’una barriada oblidada

Un retrat directe i descarnat de Palosmás, un barri marginal del nord de Nicaragua. Un infern que empresona vides, les històries de les quals són un cant al valor i a la dignitat humana.

el hombre que embotello el sol
L’home que va embotellar el sol

Aquesta és la fabulosa història de la fundació del Benidorm turístic de la mà de Pedro Zaragoza, un personatge capaç de crear amb ben poca cosa una ciutat moderna dedicada a l’oci de la classe mitjana.

El lleó i el ratolí valent

Fa mesos la casa de Nora va ser destruïda per un míssil en Síria. Ella i la seua família fugiren. Ara s’atreveix novament a somiar: la seua futura acadèmia d’art es dirà «Art per a Sempre».

Menudes mentides piadoses

Des de la seua menuda oficina en L’Havana, amb vista a la Secció d’Interessos dels Estats Units, Lourdes aconsella a milers de cubans que volen aconseguir un visat temporal per a viatjar a aquell país.

michael moore en trumpland
Michael Moore en TrumpLand

El guanyador de l’Oscar, el director Michael Moore, se submergeix en el cor del territori hostil de TrumpLand amb el seu audaç, profund i al·lucinant espectacle personal.

sky docs
Sky

Sky té nou anys i una forta discapacitat auditiva. S’esforça a participar en la seua classe plena de companys que escolten bé, però constantment se sent impotent i incomprés.

mos brow
Els Corbatins de Mo

Mentre que la majoria dels estudiants de sisé grau a penes han aconseguit la seua primera ocupació, Moziah Bridges ja és el propietari del seu propi negoci de venda de corbates de llacet: Els Corbatins de Mo.

los ninos docs
Els xiquets

Un grup d’amics amb la Síndrome de Down continua en el mateix col·legi des de fa 40 anys i pensaven que en morir els seus pares podrien viure a soles, practicar el sexe, casar-se i tenir treballs reals.

La balada del Oppenheimer Park
La balada de l’Oppenheimer Park

Harley Prosper, Janet Brown i Bear Raweater, un grup de natius exiliats de les reserves canadenques, transformen el ritu diari de beure alcohol en un parc en una celebració desafiant.

camino a la escuela
Camí de l’escola en un desert de llot

En mig d’un desert de miratges, quarterat i ple de llot, Ramesh i els seus amics van a l’escola. Cada any el monsó converteix aquest desert en un oceà i els nivells de l’aigua pugen tan alts com l’alçada d’un home.

hoka hey un buen dia para morir docs
Hoka Hey. Un bon dia per a morir

Un retrat senzill, però fort i revelador, de Jason P. Howe, un fotoperiodista que ha sobreviscut 12 anys en la línia de foc de quatre guerres per a capturar imatges que el món ha de veure.

El crazy che
El crazy che

Aquesta és la increïble història de Gaede, un enginyer argentí que durant la Guerra Freda va treballar voluntàriament com a espia per al servici secret cubà i després per a la CIA.

batalla intimas docs
Batalles íntimes

Després de sobreviure a la violència domèstica, cinc dones de tres continents sostenen que l’amor no hauria de doldre i que la llar hauria de ser el lloc més segur del món.

videocracia
Videocràcia

En una videocràcia la clau del poder és la imatge. En Itàlia només un home ha dirigit el monopoli de la imatge durant tres dècades i ha creat un sistema perfecte d’entreteniment televisiu i política.

el cuarto reino
El quart regne

The Fourth Kingdom és un centre de redempció per a gent desemparada on el somni americà encara és possible… o tal vegada només siga una resposta mediambiental al fracàs del progrés.

el cirujano rebelde gandini
El cirurgià rebel

En Etiòpia els recursos són extremadament limitats, per la qual cosa el Dr. Erichsen es veu obligat a operar amb el que al seu abast, com un trepant elèctric barat comprat en el supermercat local o fil de pescar en lloc de fil de sutura.

terra de muixeranga
Terra de Muixeranga

Una visió meditativa i simfònica sobre la connexió de l’ésser humà amb el cel i la terra. La força espiritual dels ancestres sobreviu a la modernitat despertant forces interiors ja oblidades.

sangre
Sang

Agustín Climent és un lluitador que, junt amb el seu germà Jorge, han alçat un menut imperi. Amb molta suor i esforç dirigeixen el club d’arts marcials mixtes més representatiu de la ciutat.

superavit. Aterrorizando para crear consumidores
Surplus. Superàvit. Atemorint per a crear consumidors

Surplus muestra la inviabilidad de los modelos políticos que han regido el mundo y hace un excelente paralelo de distintas visiones del consumo y posturas frente a un sistema que ha fracasado.

50 rupias. El precio de los suenos
50 rupies. El preu dels somnis

Perquè des de fa més d’una dècada ningú –i en cap lloc- està fora de perill del terrorisme talibà, del terrorisme gihadista. Perquè anar al cine pot ser l’última cosa que faces en el Pakistan.

2000 maniacos (YouTube)
2000 Maníacos. 25 anys de sèrie B

Fa 25 anys que 2000 Maníacos donen guerra. S’ha convertit en un objecte d’autèntic culte. El seu director es disposa a celebrar l’aniversari quan, de sobte, és assassinat.

Famdeterra

Una plaga saturada d’hipocresia i enveja s’estén implacable pels camps. Una enorme fam de terra els animava.

un exilio pelicula familiar docs
Un exili: pel·lícula familiar

Aquesta tragèdia de dimensions èpiques es converteix en les històries de supervivència que els protagonistes viuen i recorden, entreteixides amb la història compartida d’Espanya i Mèxic en el segle XX.

raving iran docs
Raving Iran

Cansats de la seua estancada carrera en Teheran i d’amagar-se sempre de la policia, Anoosh i Arash organitzen una última i perillosa rave en mig del desert que canviarà les seues vides per a sempre.

el deseo de una madre docs
El desig d’una mare

Deu històries viscudes i contades per dones de diferents parts del món. Juntes formen un intens film sobre maternitat i amor, però també sobre supervivència i esperança.

teoria sueca del amor
La teoria sueca de l’amor

Cada vegada hi ha més mares solteres que s’inseminen artificialment i el nombre de persones que moren soles augmenta any rere any en Suècia. Val la pena la soledat a canvi de tindre una vida autònoma?

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!