Experts

EducaDocs

EducaDocs

Ana Collados | València, 1971

Llicenciada en psicologia. Posseeix més de 15 anys d’experiència professional com a coordinadora d’equips, gestió de projectes i programes d’ocupació, formació i acció social en l’àmbit privat, el públic i el tercer sector. Actualment és la responsable de l’Àrea d’Habitatge de la Fundació Secretariat Gitano. També desenvolupa la seua labor professional com a docent del certificat de professionalitat «Docència de la formació professional per a l’ocupació» i imparteix mòduls d’altres cursos.

Debra Westall |  Baton Rouge, 1963

Posseeix un doctorat en filologia i és professora titular adscrita al Departament de Lingüística Aplicada de la Universitat Politècnica de València (UPV). Ha treballat com a subdirectora del Centre de Llengües d’aqueixa mateixa institució, format part de diversos grups de recerca i escrit nombrosos articles, ponències i llibres acadèmics. Actualment dirigeix l’American Space València, un programa de col·laboració de l’Ambaixada d’Estats Units a Espanya.

Elisa Tormo |  València, 1982

Periodista de formació i docent per vocació. La comunicació i el vessant social, que uneixen tots dos mons, són la seua vertadera passió. Des que, exercint de periodista, va decidir que el seu era la didàctica, va estudiar un màster de secundària, va aconseguir la plaça de professora i es va embarcar en el Màster en Recerca en Didàctica de la Llengua i la Literatura en l’Autònoma de Barcelona. Fa uns mesos, va culminar la tesi doctoral. Actualment és assessora en el Cefire Específic d’Educació Inclusiva.

Fani Grande |  València, 1966

Presentadora de televisió, guionista, escriptora i bloguera. Posseeix un màster en programació neurolingüística i un altre en cultura i civilització islàmica. Imparteix cursos sobre continguts de blogs, l’ús ètic de les xarxes i diversitat en els IES de la Comunitat Valenciana, així com de comunicació eficaç i foment lector per a edats primerenques. També imparteix classes per a millorar, potenciar i descobrir totes les eines comunicatives que ajuden a les persones a expressar-se en públic o en privat.

Fernando Ros |  València

Antropòleg, llicenciat en història i doctor en filosofia. Ha sigut professor en el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València. En 2002 va obtenir el Premi de Recerca Cultural Marquès de Lozoya. En l’actualitat és coordinador de l’Àrea d’Estètica i Teoria de les Arts i professor titular d’antropologia en la universitat CEU-UCH, on imparteix les assignatures Historia del cinema i Moviments artístics contemporanis. També és professor-tutor en la UNED València.

Honorato J. Ruiz |  València, 1961

Llicenciat en geografia i història per la Universitat de València (UV). Ha sigut professor titular d’ensenyaments mitjans, professor-col·laborador del projecte educatiu «Mitjans de comunicació escolars europeus» del Programa Comenius i professor-tutor del practicum del Màster de Didàctica de Geografia i Història de la UV. Ha impartit l’assignatura d’Història de l’art i l’escena de l’Escola de l’Actor i col·labora en les pàgines de cultura de diversos mitjans de comunicació de Mallorca i València.

Inma Sánchez | València, 1962

En 2015 va ser nomenada dins de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport per a formar part com a representant de l’administració educativa autonòmica del Consell Escolar de la Comunitat Valenciana. Posteriorment, en 2016 va ser nomenada assessora d’assumptes generals de membres del mateix consell i coordinadora de la Secretaria Autonòmica d’Educació de la Conselleria.

Isadora Guardia |  València, 1974

Doctora en comunicació audiovisual per la Universitat de València. Ha publicat nombrosos articles i comunicacions en congressos nacionals i internacionals, revistes científiques i llibres. Les seues línies de recerca se centren en nous llenguatges i expressions artístiques en l’audiovisual i en cinema i vídeo documental militant. Els seus treballs com a guionista i documentalista han rebut diversos reconeixements. Actualment prepara el llargmetratge documental L’enigma Conesa, el qual escriu i dirigeix.

José López Escribano |  Cuenca, 1974

Enginyer tècnic industrial, posseeix més de vint anys d’experiència impartint classes com a professor de tecnologia. Actualment, s’exerceix com a assessor en el Cefire Específic d’Àmbit Científic Tecnològic i Matemàtic, on coordina un grup sobre noves metodologies, dinàmiques d’aula, activitats experimentals i desenvolupament de recursos STEM, el qual treballa en el projecte «Future Classroom Lab».

Manuel Millán | València, 1979

Llicenciat en belles arts (UPV), diplomat universitari en fotografia i imatge (ESFI-CEU) i doctor en comunicació. Professor en el CEU-UCH, actualment imparteix classes de fotografia i direcció de fotografia. Especialista en fotografia i cinema, particularment en les relacions que mantenen aquestes dues arts, ha integrat en la seua assignatura de fotografia cinematogràfica la pràctica del documental. Actualment es troba preparant un projecte per a acostar el cinema documental a xiquetes i xiquets.

María José Bataller |  Aielo de Malferit,1975

Professora de secundària en l’especialitat d’Orientació Educativa. La seua trajectòria professional s’ha centrat en els serveis psicopedagògics escolars. Ha coordinat el projecte de formació «Educar en la competència social per a la inclusió», a partir de qual s’han desenvolupat programes que responen a les necessitats formatives dels docents en matèria d’inclusió educativa i que van dirigits als alumnes. Actualment, és assessora del Cefire Específic d’Educació Inclusiva.

Marina Segarra | València, 1958

Llicenciada en història de l’art per la UV i llicenciada i doctora en belles arts per la Universitat Politècnica de València. Ha impartit diversos cursos en màster i doctorat i dirigit projectes d’innovació educativa en noves metodologies docents i en recerca aplicada al camp de la recuperació patrimonial de les historietes. Editora i directora de la revista d’historietes Marca Acme i directora acadèmica de la revista audiovisual de reportatges i documentals La mirada captiva.

Ricardo Macián | València, 1963

Diplomat en guió, titulat en imatge i so, llicenciat en geografia i màster en gestió d’empresa. Ha sigut reporter de guerra, director de fotografia, guionista, director i productor en documentals com Els ulls d’Ariana i en sèries com Microassassins. També s’exerceix com a docent, analista de guió, president d’Apremia i jurat en festivals internacionals. Actualment treballa en el projecte «Benvinguts siguen els teus somnis» i en el documental Carceller. L’home que va morir dues vegades.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!