Sara Bares. Totes les veus

 

Títol original: Sara Baras. Todas las voces
Direcció: José Andreu, Rafael Moles
Producció: Kiko Martínez
Fotografia: José Luis González
Edició: José Andreu
País: Espanya
Any: 2016
Duració: 90′
Idioma: valencià
Web: nadieesperfecto.com
Estrena valenciana

Sinopsi

Aquesta és la història de Sara Baras, balladora i creadora que exemplifica a través de la seua vida i obra un dilema universal: hi ha veus que tiren del món cap avant, que contribueixen a millorar-lo, mentre que unes altres eviten que alguna cosa canvie i cada dia cal decidir quines veus es vol seguir. Una dona empresària, mare, artista transgressora, tan adorada como criticada dins d’un món tan tradicional com és el flamenc, que s’enfronta a la maduresa amb la creació d’un espectacle-homenatge als mestres.

Horaris

Diumenge 14 | 20:00 | La Filmoteca
Dilluns 15 | 17:00 | Octubre CCC

José Andreu (Espanya) és director de cinema, realitzador de televisió i guionista. Llicenciat en ciències de la informació. Codirector del llargmetratge documental Five Days to Dance (2014). Durant 16 anys ha treballat com a realitzador en la cadena pública de televisió RTVV-Canal 9, on va exercir la seua labor en diferents programes informatius, com el programa de reportatges i documentals Dossiers i Societat Anònima. En 2005 va dirigir el documental El misteri d’Elx: les veus d’un poble.

Rafael Molés (Espanya) és director de cinema, periodista i guionista. Llicenciat en Ciències de la Informació. Va codirigir el llargmetratge documental Five Days To Dance (2014), guanyador del premi Canal+ en el festival MiradasDoc i seleccionat en el Festival de Sant Sebastià i en el Festival Internacional de Cinema Documental de la Ciutat de Mèxic (DocsMX), entre d’altres. Va ser director del programa Societat Anònima de RTVV-Canal 9 de 2010 a 2014 i cofundador de l’equip de recerca dels serveis informatius de la mateixa cadena pública de televisió.

Rafael Molés

  • Five Days to Dance (2014)

José Andreu

  • Five Days to Dance (2014)
  • El misterio de Elche: las voces de un pueblo (2005)
  • Festival de Málaga Cine Español
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!