#SessionsMovistarPlus

DocsValència i Movistar + uneixen esforços per a presentar el millor de la cinematografia mundial.

 

PROJECCIONS ESPECIALS

Pel·lícules úniques, irrepetibles. Moments excepcionals que transcendeixen les sales de cine i es fixen en la memòria. Projeccions que, com el seu nom bé ho indica, són especials per moltes raons.

GLOBAL DOCS

Diferents cultures, races i llengües. Distintes formes d’observar, de comprendre el món. Aproximacions provinents de tots els racons del planeta que busquen apropar-nos més a qui ens envolten.

PANORAMA

Relats que cerquen transcendir dins i fora de les nostres fronteres. Esforços que provenen d’un mateix lloc, que reflecteixen la riquesa, diversitat i multiculturalitat de la seua gent i les seues històries.

MIRADES

Visiones que comparten raíces, costumbres, identidad. Un espacio dedicado a lo mejor de la cinematografía valenciana, en el que convergen realizadores consagrados y talentos emergentes.

FRAGMENTS

Microhistòries que duren una fracció, un instant, però que romanen per a sempre inscrites en el record. Fragments de realitat que ens permeten aprehendre millor el que succeeix al nostre voltant.

L’ESPAI DE LES XICOTETES HISTÒRIES

Un espai dedicat als més menuts de casa. Un espai on no sols caben els somriures, els jocs, la diversió, sinó també el descobriment, l’aprenentatge i, per què no, la reflexió.

TEMPLE: L’ORSON WELLES DEL PUNK

DocsValència té l’honor de presentar una retrospectiva dedicada al cineasta punk per antonomàsia, al gran realitzador britànic Julien Temple.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!