docslabs

El documental com a eina educativa

En 2018, DocsValència aposta per un nou component formatiu que posa el focus en les àmplies possibilitats que ofereix el documental des de l’àmbit educatiu, enriquint el contingut de la seua segona edició amb un programa inèdit.

EducaDocs naix amb voluntat de permanència i amb l’objectiu de fer valdre el cinema de no-ficció com una estratègia educativa transversal, emprant interessants enfocaments teòrics-metodològics sobre el seu ús i aplicació de forma compartida entre estudiants, docents i realitzadors.

EducaDocs desenvolupa de manera conjunta amb col·legis, instituts, universitats, associacions i les famílies, un programa específic d’activitats que emfatitza el gran poder del documental com a eina de treball a l’aula i espai d’aprenentatge fora d’aquesta, per a reconèixer, imaginar, crear comunitat i, sobretot, conscienciar a les persones.

Amb aquesta aposta, el festival proposa un model d’educació diversa i integral, la qual transcendeix les limitacions curriculars i pretén desenvolupar i ampliar les mirades de les noves generacions d’amants i realitzadors d’aquest gènere cinematogràfic.

Més informació pròximament.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Subscribe to our mailing list

* obligatorio
Tipo *
Política de privacidad

You have Successfully Subscribed!